Go to Top

Ezerex

ezerex_brand

Reducere!
Placeholder
Ezerex EU 3D Boximage descriptionezerex_brandEZEREX-400-SANS-REFLET-V2

Ezerex

43 lei 38 lei

EZEREX-400-SANS-REFLET-V2Ezerex – sustine functia erectila si sanatatea vasculara

Ezerex este cel mai nou supliment brevetat de compania Sigma-Tau Healthscience si care prin actiunea sinergica a ingredientilor sai contribuie la imbunatirea semnificativa a functiei erectile in particular si a sanatatii vasculare, in general.

Ezerex contine L-arginina , Propionyl-l-carnitina si Vitamina B3 (Acid nicotinic) ale caror beneficii sunt dovedite prin studii clinice, in special in ceea ce priveste efectul lor combinat impreuna cu Vardenafil (Levitra) in tratamentul disfunctiei erectile la persoanele cu diabet. De asemenea, s-a observat ca pacientii carora li s-a administrat Ezerex in combinatie su Sildenafil(Viagra) au inregistrat un raspuns pozitiv intr-o perioada de 3 saptamani, in comparatie cu 6 saptamani cat s-a obtinut prin administrarea doar a Sildenafilului.

Dupa 3 luni de administrare a produsului Ezerex s-a observat o crestere medie a IIEF (International Index of Erection Function) de la 15 la 20 puncte; un scor de 22-25 puncte IIEF este considerat normal .

Ezerex este indicat pentru persoanele supuse unui stress oxidativ crescut (fumat, consum de alcool, stress fizic si emotional), persoanelor mai varstnice ca un suport metabolic in prevenirea scaderii functiei erectile.

De asemenea, Ezerex poate fi luat si impreuna cu Proxeed plus pentru optimizarea sanatatii sexuale si a spermatogenezei.

Administrare: 1 plic pe zi dizolvat in minimum 200 ml de apa. A nu se depasi doza  recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se folosi  acest produs in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele sale. Acest produs nu este recomandat a se administra copiilor sub varsta de 12 ani.

Valoare nutritionala per plic (6,4g): valoare energetica 25,02 kcal (106,4 kJ), carbohidrati 3,52 g, proteine 0,0g, grasimi 0,0g, vitamina B3 8mg( 50% DZR*), L-arginina 2500 mg, propionyl – L- carnitina 250 mg( L-carnitina 160 mg).  * Doza Zilnica Recomandata.

Supliment alimentar Cu zahar si indulcitori

30 plicuri/cutie 6,4g/plic

Stoc epuizat

Cod Produs: 222. Categorie: . Etichete: .

Descriere Produs

ezerex_brand

Informații adiționale

Greutate 180 g
Dimensiuni 25 × 20 × 15 cm

S-ar putea să îți placă și: