Go to Top

Blog Archives

Ellamuselle pentru femei active 30 plicuri este un supliment alimentar care contine L-arginina, propionil L-carnitina, muira puama -”arborele virilitatii”, damiana – afrodiziac (extract de Damiana), cohosh negru (extract de racemosa Cimicifuga), ginkgo biloba, zinc , genisteina si vitamina B3 (niacina), cu indulcitori, pentru femeile active sexual. Ingredientele din Ellamuselle pentru femei active 30 plicuri contribuie la mentinerea nivelului normal de testosteron din sange (zinc) si, de asemenea, la reducerea oboselii (niacina).

Compozitie:
L-arginina 500 mg, propionil L-carnitina 250 mg, muira puama 250 mg, damiana (extract de Damiana) 250 mg, cohosh negru (extract de racemosa Cimicifuga) 40 mg, ginkgo biloba 25 mg, zinc 10 mg, vitamina B3 (niacina) 8 mg, genisteina 2,5 mg.

Mod de administrare:
1 plic pe zi. Se dizolva continutul unui plic in 200 ml apa plata.

Prezentare:
30 plicuri

 Mentionam ca pretul afisat nu include taxele de livrare prin curier. Pretul include TVA.

Citeste prospect

ezerex_brand

PrOxeed Women este un supliment alimentar care contine L-carnitina, acetil-L-carnitina, L-arginina, N-acetil cisteina, vitamine si minerale, cu indulcitori special formulati pentru femeia la varsta fertila.

Contine Zinc care contribuie la fertilitatea si reproducerea normala si Vitamina B6 pentru sustinerea activitatii hormonale normale.

Ingredientele si functia lor:
Zincul contribuie la fertilitatea si reproducerea normala.
Vitamina B6 contribuie la sustinerea activitatii hormonale normale. Beta carotenul este o sursa de Vitamina A. Aceasta vitamina contribuie la mentinerea normala a mucoasei membranelor si la metabolismul normal al fierului.
Zincul, Seleniul, Vitamina C si Vitamina E sunt nutrienti care contribuie la protejarea celulelor de la stresul oxidativ.

Zincul, Acidul folic, Vitamina D si Vitamina B12, au un rol important in procesul de diviziune celulara.Acidul pantotenic (Vitamina B5) contribuie la sinteza normala si metabolismul hormonilor steroizi in organism si, impreuna cu Vitamina B6, C si B12 sustin cu randament energetic normal al metabolismului.
Cuprul contribuie la protectia celulelor de stresul oxidativ, la transportul normal de fier in organism si la un randament energetic normal al metabolismului.
Fierul contribuie la mentinerea unui randament energetic normal al metabolismului si are rol in procesul de diviziune celulara.

Mod de administrare:
A se administra 1 plic Proxeed Women pe zi.
Se dizolva continutul unui plic in 200 ml de apa plata.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare:
30 plicuri

Mentionam ca preturile afisate nu includ taxele de livrare prin curier. Pretul include TVA.

Citeste Prospect

ProXeed Plus

           Gama de Suplimente Sigma-Tau Healthscience Olanda

                                         Oferta Promotionala !  

 

EZEREX-400-SANS-REFLET-V2

    Comanda Acum

 

Comanda cu incredere si in deplina confidentialitate!