Go to Top

Despre ProXeed Plus

Cum Functioneaza ProXeed

Studii Clinice despre acest produs

Afla mai mult

Ingredientele ProXeed

Ce contine acest supliment?

Citeste mai mult

Intrebari frecvente

Cat de mult trebuie sa iau ProXeed Plus?

Vezi intrebari

Un supliment alimentar pentru barbatii care doresc sa isi optimizeze sanatatea reproducerii

Componentele acestui supliment de crestere a fertilitatii masculine au dovedit un rol decisiv în dezvoltarea spermei si in ceea ce priveste performanta sa reproductiva. Studiile clinice au aratat ca ingredientele din ProXeed ® Plus contribuie la imbunatatirea sanatatii spermei, incluzand aici motilitatea spermatozoizilor, cresterea numarului  si concentratiei acestora. Ingredientele antioxidante din ProXeed ® Plus pot de asemenea contribui la  reducerea efectelor radicalilor liberi (ROS).

Luând ProXeed ® Plus va  puteti îmbunatati calitatea spermei în general,  prin cresterea numarului de spermatozoizi si a motilitatii acestora,  iar toti acesti factori  pot ajuta la determinarea sanselor de conceptie ale unui cuplu. Poate de aceea atât de multi specialisti de top în fertilitate din toata lumea recomanda acum suplimentul alimentar  ProXeed ® Plus pentru cuplurile care isi doresc sa aiba copii.

ProXeed Plus se prezinta sub forma unei  pulberi parfumate cu gust de lamâie care poate fi administrata dizolvata în suc sau in alte bauturi reci. ProXeed ® Plus ar trebui sa fie luat de doua ori pe zi, o data dimineata si o data seara, atâta timp cât esti în încercarea de a concepe un copil. Deoarece sperma are nevoie de aproximativ 74 de zile sa se matureze si pâna la 20 de zile suplimentare pentru a fi apta de fertilizare, este recomandat ca ProXeed ® Plus sa fie luat timp de sase luni, desi îmbunatatirile initiale ale calitatii spermei incep sa se manifeste dupa trei luni. * Îmbunatatirea calitatii spermei, cum ar fi  cresterea numarului de spermatozoizi si a motilitatii lor , va avea loc gradual în timp ce luati ProXeed ® Plus.

ProXeed Plus este un supliment alimentar natural si este disponibil in farmacii fara prescriptie medicala. Efectele secundare sunt rare si, în general, lipsite de consecinte majore.

Daca încercati sa concepeti un copil si doriti sa va imbunatatiti calitatea spermei este întotdeauna recomandat sa vorbiti cu un medic specialist  pentru informatii suplimentare cu privire la modul de a creste cantitatea de sperma si motilitatea spermatozoizilor, inainte de a incepe administrarea ProXeed ® Plus.