Go to Top

Imbunatatirea Fertilitatii Masculine cu ProXeed® Plus: sustinerea sanatatii spermei

Îmbunatatirea sanatatii spermei poate contribui la cresterea sanselor de  conceptie. Prin cresterea fertilitatii masculine furnizata de ProXeed ® Plus,  acum va puteti îmbunatati sanatatea  reproductiva.

Astepti sa se intample?

Se spune ca totul se schimba, odata ce ai decis sa ai un copil. Chiar inainte de conceptie, te pregatesti mental si daca doresti  ca totul sa iasa cat mai bine, trebuie, de asemenea, sa te  pregatesti si fizic.

Desi exista numeroase site-uri care ajuta femeile sa se pregateasca pentru sarcina, site-ul nostru se axeaza în mod special pe barbati. Si aceasta pentru ca sanatatea spermei joaca un rol critic in procesul de conceptie. Stilul de viata al barbatului, precum si  vârsta lui, pot afecta sansele  cuplului de a concepe un copil. Imbunatatirea fertilitatii masculine poate ajuta, de asemenea.

Despre Conceptie :

Desi poate parea simplu pentru tine, calatoria spermatozoidului catre conceptie este, într-adevar, un proces complicat. Pentru un spermatozoid care strabate drumul prin canalul cervical, prin uter catre trompele uterine, este un efort la fel de mare ca si  in cazul unui om care  încearca sa înoate peste Canalul Manecii.

Desigur, aceasta calatorie trebuie sa se întâmple, de asemenea,  doar la momentul potrivit.  Ovulul  femeii  este apt pentru a concepe  doar o data pe luna, în cazul în care menstrele sunt regulate. In cazul unui ciclu normal de 28 de zile, femeile ovuleaza in ziua 14 (care este a  14-cea zi de la începerea menstruatiei). Odata ce tu si partenera ta constientizati importanta ciclului femeii, ar trebui sa aveti raporturi sexuale in timpul celor patru sau cinci zile care preced  si includ ziua ovulatiei.

Este important intotdeauna sa ne amintim de faptul ca, calitatea spermei variaza de la o luna la alta.

Având în vedere durata si calendarul implicat in procesul de conceptie, sanatatea reproductiva a barbatului  este critica. Iar administrarea de ProXeed ® Plus poate ajuta, prin îmbunatatirea sanatatii spermei.* ProXeed ® Plus este destinat pentru administrarea pe termen lung. Rezultatele initiale pot fi vazute în mai putin de trei luni; cu toate acestea, ProXeed ® Plus ar trebui luat timp de cel putin sase luni pentru rezultate optime. ProXeed ® Plus ar trebui luat atat timp cat încercati sa concepeti un copil. 

Despre Sanatatea Spermei

Spre deosebire de femei, barbatii produc constant celule reproductive. În timp ce o femeie se naste cu toate ovulele pe care le  va avea  vreodata, barbatii produc sperma continuu de-a lungul vietii. Prin urmare, ceea ce face un barbat de zi cu zi poate afecta procesul de maturare a spermei.

Fumatul, consumul de alcool, drogurile, stressul, nutritia deficitara si sedentarismul, toate contribuie la o calitate scazuta a spermei. In plus, sanatatea si calitatea spermei incep sa scada in jurul varstei de 25 de ani. Cu toate acestea,sustinerea si îmbunatatirea sanatatii spermei este posibila.

Cum definim sanatatea si calitatea spermei?

Exista cinci parametri principali care contribuie la calitatea spermei :

  1. numarul spermatozoizilor
  2. motilitatea spermatozoizilor
  3. viteza spermatozoizilor
  4. concentratia spermei
  5. morfologia spermatozoizilor (forma si dimensiunea)

O deficienta in oricare dintre aceste domenii poate afecta sansele de conceptie.  De aceea, am creat ProXeed ® Plus.

În medie, sperma are nevoie de aproximativ 74 de zile, pentru a se matura si pana la 20 de zile suplimentare pentru a deveni capabila de fertilizare. Prin urmare, o îmbunatatire a calitatii spermei in timpul administrarii suplimentului ProXeed ® Plus va avea loc gradual, in timp.

Desigur, daca ati mai avut probleme in incercarea de concepere, ar trebui sa discutati intai cu medicul dumneavoastra. Acesta  v-a sugera, probabil, o evaluare a sanatatii spermei, cel mai adesea sub forma unei spermograme. În cazul în care medicul dumneavoastra va sugereaza sa luati în considerare administrarea unui supliment nutritiv pentru imbunatatirea sanatatii spermei, el sau ea va poate recomanda ProXeed ® Plus, suplimentul alimentar cel mai recomandat in lume pentru fertilitatea masculina.